MARIO

Hei, sorry for at jeg ikke blogget igår, men var på besøk hos familien min! Vi spilte MARIO. Veldig gøy. når jeg kom hjem igjen forsatt meg og lillesøstra mi, og da vi våknet forsatte vi. Kanskje vi er avhengige. Hihi!

Idag skal jeg i banken for å få bankkort! Gleder meg. Senere skal jeg bare chille, og kanskje finne på noe med noen venner. Og så kommer jeg vel til å sitte å spille MARIO i flere timer. Haha. Neida! men nå må jeg spille videre, må jo vinne over søstra mi.

Veldig bra bilde må jeg si!I ♥ Wii


Og tilslutt et morgenbilde av meg! <3<3<3<3

 

SPILLER DU MARIO?

HVIS DU GJØR DET, BLIR DU AVHENGIG?

 

-Susanne


 

VINTERFERIE OG BURSDAG

God kveld!

Da var jeg kommet hjem fra en herlig bursdag med herlige folk. Koste meg masse! Vi så en film som heter trolljegeren. Synes den ikke var så veldig gøy akkurat. Tok ingen bilder fordi jeg glemte selvfølgelig å ta med kameraet.

Idag var jeg i byen å kjøpte noen nye sko! har hatt veldig lyst på dem lenge, men mamma har ikke orket å gå til skobutikken. Men idag skjedde det faktisk ♥ Synes de er veldig gode å gå på, men det har vel noen med at det ikke er så veldig høye heler på de! Jeg kjøpte de på eurosko. Har vært på forskjellige euroskobutikker, men de hadde de bare der jeg kjøpte de. på de andre hadde de de bare i brun. de koster 699 kr.Ahh, jeg bare elsker dem <3Haha, litt trøtt kanskje!

Da legger jeg meg! God natt lesere.

 

HVA SYNES DU OM SKOENE?

 

Susanne


 

VINTERFERIE

Heihei

 

Nå må jeg først begynne å beklage veldig for dårlig blogging, men denne uken hadde vi 2 innleveringer, 3 prøver + masse lekser♣

Og nå snør det, masse- og det er ca 160 cm med snø her! HAHAHA. neida, men det legger seg i hvertfall. Jeg føler jeg har fått gjort utrolig mye på en lørdag, jeg har handlet, stelt meg og spist og mye mer og klokkka er kvart over 2.

OG NÅ HAR VI ENDELIG FÅTT VINTERFERIE, DEILIG!

 


speilbilde ♥♥♥♥♥- jeg er ikke en fjortiss, jeg er bare meg selv.

 

HAR DERE VINTERFERIE NÅ?

HADDE/HAR DERE MYE PRØVE, INNLEVERINGER ELLER/OG LEKSER?

HAR DERE MYE SNØ?

 

snakkes

 


I MISS SUMMER

Hei!

Skulle egentilg ikke blogge idag fordi jeg har prøve i naturfag imorgen som er driiitvanskelig!!! Men jeg klarte ikke å la være. Jeg savner sommeren masse og gleder meg til sommeren som kommer. savner å bade, være på stranda med venner, kjøre båt, slappe av og selfølgelig varmen. klarer nesten ikke å vente til sommeren skal begynne. skal nyte den masse, Imorgen begynner vinterferien, så da kommer jeg nok til å blogge litt om jeg får inspirasjon og noe jeg kan blogge om.

Her er et bilde jeg tok i sommer da jeg kjedet meg litt (tror jeg). ble ganske fornøyd med bildet!'jeg kommer helt i sommerstemning! hehe, det ordet hørtes litt rart ut synes jeg :-)

 

HVA VIL DU AT JEG SKAL BLOGGE OM I FERIEN?

 

Susanne

OWL NECKLACE

Heisann ♥

Sorry for at jeg ikke blogget igår men jeg øvde til prøve og gjorde ferdig noen innleveringer! Skal prøve å blogge masse, masse i vinterferien :-)


Love it!

Kjøpte dette herlige smykket da jeg var på handletur!

Kommer til å blogge litt om bilder som f.eks dette bildet. Jeg synes det er det beste med en blogg, å se bilder som man blir inspirert av. Kanskje ikke jeg er så god til å ta bilder, men jeg skal prøve å ta fine bilder til dere!

Blogges!

OUTFIT 210211

Hei søtiser! ♥

Her er dagens outfit:

Genser - VERO MODA // Singlett - ONLY // Bukse - ONLY

Øredobber - LINDEX


Hårpynt - H&M

 

HVA SYNES DU?

 

 

 

 

God natt!

Hei, fikk ikke blogget Idag fordi jeg har skrudd sammen en komode fra IKEA som tok utrolig lang tid. Så har jeg gjort lekser og ryddet litt og sånn. Imorgen skal dere få se resultatet av rommet mitt hvis jeg blir ferdig med å rydde:) men nå legger jeg meg! Natta <3 Vet du hvordan man får bilder i innlegget når man blogger fra ipoden ? Kmsa Susanne

SOM TIDLIGERE SAKT

Heihei

 

Susanne nevnte i forrige innlegg at vi skulle på shopping på Lørdag/igår. Og det var kjempekos♥♥ Vi var på senteret og på ikea, tror vi var hjemme i halv8-8tiden.

SÅ HER ER HVERTFALL DET JEG KJØPTE :


genser GINA TRICOT 49,-// bukse BIKBOK 199 ,-


bukse/tights BIKBOK 199 ,-

nattkjole H&M 129 ,-


shorts H&M 49,50 ,-

 

Kjøpte ei bukse også, men jeg finner ikke bildet på kameraet, jeg kjøpte ei jakka og ett par sko også, de kommer nok snart og viser seg å viser seg på bloggen, haha♥

 

HAR DU VÆRT PÅ SHOPPING I DET SISTE?

LIKTE DU DET?
 OUTFIT 180211- Kine

Heihei!


køddebilder! hahahaha. På det ene bildet falt jeg, og det andre sprang jeg mot kameraet.

T-skjorte MOT// Hvitgenser ONLY// Bukse ONLY

 

Grunnen til at jeg har på meg MOT-tskjorte ; er fordi jeg er med i UMM - Ungdom med MOT! Vi besøker barneskoler og ungdomskoler og sånt! Grunnen til at jeg meldte meg på MOT, var fordi jeg vil bli lærer, og derfor utnyttet jeg denne sjansen og jeg ble heldigvis med! Det var ca 50 som ville være med og jeg var en av de 12 som ble med :-) Kommer sikkert med noe mer senere.

 

HVA SYNES DU OM OUTFITET?

 

God helg, søtiser :-)

 


OUTFIT 180211

Hei


Bluse CUBUS// Singlett BIKBOK// Bukse VEROMODA

Senere skal jeg og Kine ut en tur til noen, i morgen skal vi av å shoppe og på søndag skal jeg sikkert bare chiller'n, hehe :-)

 

HVA SYNES DU OM OUTFITET?

HVA SKAL DU I HELGA?

 

Ha ei god helg, folkens♥
KONFIRMANTEN

Heihei

 

Idag har jeg passet Jamie, nevøen min! Han er det søteste vesenet, jeg vet om. Et lite sjarmtroll. Men han var ikke helt i form i dag, kanskje litt feber og forkjølet!

Men så har jeg ikke fått gjort noe lekser før nå! For etter jeg var ferdig med å passe nevøen min, måtte jeg stelle meg og stikke på konfirmanten. På søndag skal vi holde en gudstjeneste. Meg og susanne skal ønske velkommen! Jeg gleder meg, forrige gang lagte vi mat og derretter ringte vi i kirkeklokkene og det er det morsomste jeg har vært med på! Vi klarte så vidt å dra, fordi vi fikk så latter krampe! Hahhahahahah.


slenger bare inn ett bilde fra arkivet, syntes det er så fint!
Vi var venner, vi er venner og vi kommer alltid til å være venner♥

 

God natt søtiser, dere hører vell ikke noe mer fra meg i kveld! Men jeg er ikke en av de som legger meg så sent på kveldene, det vet i allefall susanne alt om!ER DU KONFIRMANT I ÅR?

-vist du er, pleier dere å holde gudstjeneste?

HVA SYNTES DU OM BILDET?

 


 

NIXON KLOKKER - HOT OG NOT?

Har ikke hatt blogglyst idag så har ikke blogget, men har funnet en hot or not til dere! Denne gangen blir det om nixon klokker. Fikk ei svart ei til jul, men jeg byttet den fordi jeg hadde lyst på ei som var litt mer klassisk. Jeg hadde ikke hørt om det heller da jeg fikk den, så jeg likte den ikke så godt. Hvis jeg skal kjøpe ei nixon klokke, ville jeg valgt enten ei hvit eller ei svart, fordi det passer til nesten alt!

 

Jeg synes absolutt at disse klokkene er hot!

 

- HOT OR NOT?

- HVA SYNES DU OM DISS KLOKKENE?

- HVILKEN FARGE HAR DU PÅ DEN HVIS DU HAR EI?

 

TOPP

Hei, idag har jeg lest det nye topp bladet og øvd til matteprøven vi skal ha imorgen. Når mamma kom hjem gikk vi ned til byen! Der kjøpte jeg meg en rockering! Det var faktisk kjempegøy å rocke, helt til jeg fikk store, vonde merker på hoftene! Hehe.Meg og kine ♥

 

HAR DU ROCKERING?

HVIS DU HAR, FÅR DU VONDT PÅ HOFTENE?

 

Stjel stilen av Taylor Momsen

Heihei

Alle kjendiser har jo dyre, fine, merkeklær og alt slikt! Til mange tusenlapper, men her har du noen billigere klær og du får akkurat samme look! Jeg gidder ikke å betale kanskje opp til 20.000 for ei skinnjakke- neitakk.
Bikbokjakke 499 ,-

ginatricottopp 129 ,-

Bikbokbukse 299 ,-

 

HVA SYNTES DU?

 


SNØSTORM

Hei!

Idag når jeg våknet, ropte mamma til meg å sa at jeg måtte passe lillesøstra mi og søskenbarnet mitt fordi det var så masse snø at hun måtte ut å måke. jeg fikk litt sjokk da hun sa det, var det liksom SÅ masse snø! Senere, når jeg hadde stelt meg, og gitt søstra og søskenbarnet mitt mat, var det på tide å gå på skolen! Jeg kom fram, men litt senere enn vanlig. Bussen ble 15 min for sent ca.

Vi hadde jo fransk cafè idag! Det var kjempekoselig. Vi hadde masse god mat. Vi måtte snakke fransk hele tiden. Jeg var litt nervøs fordi vi skulle få karakter, men det gikk mye bedre enn forventet! Mine muffins ble kjempegode, og alle ble spist opp!
Etter skolen var jeg ute med søstrene mine, men jeg gikk inn fordi jeg fikk så mye snø på meg når det blåste. Det var iskaldt! Nå blogger jeg, og senere skal jeg kanskje gjøre noen lekser og slappe av, er ganske sliten idag!Ingen sammenheng, men dette er meg på julaften!

 
 

TOP MODEL - USA

Heihei

 

Akkurat nå sitter jeg og ser på top model, jeg elsker det programmet♥ Tror nok jeg har sett alle seriene eller noe sånt, så nå har endelig top model - Norge begynt! Det går på 20.30- 21.30 på mandager på tv3 norge.

Sorry for det har blitt så lite blogging, men når jeg kom hjem på søndag, gikk vi avsted og så la jeg meg og på mandagen fikk jeg ikke gjort det - DATAFRI :-)


USA♥♥♥♥


 

FØLGER DU MED PÅ TOP MODEL? usa eller norge?

 GOD NATT

Hei, ville bare si sorry for at jeg ikke har blogget. Har ikke noe å blogge om! Har dere noen forslag til hva jeg kan blogge om? Idag har jeg bakt muffins. Skal ha det til franskklassen. Vi skal ha fransk cafe :) gleder meg! Skal se om jeg får blogget noe i morgen, vi har ei litt stressende uke denne uka.

Da sier jeg bare god natt og sov godt! Imorgen må jeg opp litt tidligere fordi jeg skal pakke gymbaggen...

Kmsa
Susanne

Ps; dette innlegget er skrevet på iPoden min.

hei, nå sminker vi oss å er klare til å gå ned for å se hva som skjer. Vi har det kjempegøy, og så f

1059693-1-1297516527748.jpg
hei, nå sminker vi oss å er klare til å gå ned for å se hva som skjer. Vi har det kjempegøy, og så fort vi er hjemme håper jeg å få lagt inn bildene fra turen :-) Vi var fremme i 8tiden i gårkveld, vi er altså 3 på ett 8mannsrom. Herlig!Snakkes.-kmsa

Nå er vi i bussen på vei til leirweekend, haha! Kommen nok ett innlegg senere også :-) ha ei fin hel

1059693-1-1297443576545.jpg
Nå er vi i bussen på vei til leirweekend, haha! Kommen nok ett innlegg senere også :-) ha ei fin helg, folkens - det vil vi.-kmsa <3

3 kvarter til avgang

heisann

Jeg reiser på konfirmantweekend i helga, det blir koselig♥

men, jeg vet ikke om det er internett eller wi-fi, eller noe sånt i helga - men vist ikke så bekreftet jeg mobilnummeret så da blir det kanskje noe mobilblogging! haha, vi får se.

Meg og Susanne skal ha med skiene og et akebrett tror jeg, så vi kommer nok til å stortrives i helga på konfirmantweekend. Vi reiser om 3 kvarter, så jeg må egentlig ta å se om jeg har pakket alt ferdig, men måtte bare oppdatere litt.

Og så fikk vi is i dag, fordi læreren vår ble så glad siden hun hadde blitt bestemor for fjerde gang ♥ hun er så snill. Og så hadde vi pølse i kantina i dag, 10 ,- pølsa. haha! En gang hadde vi pizzaboller i kantina :-)

Meg som keeper i fjor sommer♥ I Bø i sommerland ( Telemark )

 

HVA SKAL DU I HELGA?

HAR DERE KANTINE PÅ SKOLEN DERES? pleier dere å få pølse, pizzaboller osv?

 

GOD HELG FOLKENS♥♥♥♥♥

 


STRESSDAG

Heihei

 

Nå må jeg bare komme med et kjapt innlegg- tenkte å skrive litt om dagen min!

Men egentlig har det ikke vært så mye, i fransktimen hadde vi ingen lærer, så satt og pratet, facebook og tok bilder! haha, det var kjempegøy♥

Så i dag har jeg og maren jogget, jeg har pakket til konfirmantweekend i helga, så har jeg vært på konfirmanten, så jeg har desverre ikke fått tid til dere ;-* hahaha!


du er ei så god vennine for meg, jeg vil virkelig ikke miste deg♥

//dette bildet er tatt med speilreflekset av susanne, hun kommer sikkert snart til å blogge om det ( tipper jeg).

 

HVA HAR DU GJORT I DAG?

ER DU KONFIRMANT I ÅR? vist du er, er det stress? mye som skjer?

 
ANBEFALING

Hei!

Da var jeg kommet hjem etter en lang skoledag. Visste ikke hva jeg skulle blogge om, så det ble en anbefaling! Idag har jeg tenkt å anbefale en tørrshampo!

Jeg bruker en tørrshampo fra TIGI. Jeg fikk den til jul av mamma. Jeg er ganske fornøyd med den, men det er også noen minus med den:

- Når du sprayer det i håret bilr det av og til veldig hvit, akkurat som jeg har tatt et pulver i det.

- Håret blir veldig fett av det, selv om sprayen skjuler det. Men man kjenner det.

Det er jo også noen pluss med:

+ Skjuler fett hår

+ hjelper hvis du har en ''bad hair day''.

+ håret ser nyvasket ut!


Alt i alt, synes jeg det er en god tørrshampo. Jeg har ikke brukt den så mye. Tørrshampoen får karakteren 5 av meg! Jeg anbefaler deg til å kjøpe den hvis du sliter med fett hår, eller bare har en ''bad hair day''.

Du får kjøpt tørrshampoen HER!

 

HAR DU TØRRSHAMPO FRA TIGI?

HVIS DU HAR, HVA SYNES DU OM DEN?

 

føleser

heihei!

 

Litt forsent til å si god morgen- da sier jeg god kveld .

Nå kommer det bare noen bilder, fordi jeg er så sykt trøtt og lei.  Jeg går i gjennom så altfor mye nå for tiden, så blir deilig med ei helg med susannesøta♥ vi skal kose oss massemassemasse.

Egentlig har jeg bare lyst å legge meg og sove! Hadde vært såååå deilig, men jeg hadde nok aldri klart det! Og så må jeg vell egentlig begynne å lese " regines bok", som jeg skal lese på skolen! Jeg leste Regines blogg, og jeg elsket den, jeg levde meg skikkelig inn i bloggen- hun var så positiv♥ For dere som ikke vet hvem Regine er, er hun en jente (19år) som hadde diagnosen MDS/AML. Hun virket så snill og hun fortjente ikke denne sykdommen.

 

 

//weheartit


//weheartit

 

ER DU TRØTT FORTIDEN?- er det ofte krangler og sånt hos deg?

HAR DU LEST REGINES BOK?

 

jeg vet det er så yyyyyye bedre med egne bilder, men jeg skal få lagt ut noen, snaart :-)

må bare ta noen, alle er så gamle.

 

 

snakkes

 
HOT OR NOT; KILEHÆLER

Hva synes du om kilehæler? Jeg synes noe er fine, men liker ikke de med alt for mange detaljer. Mamma har noen som jeg av og til pleier å bruke, men de er litt for store, og da blir hælene litt høye. Jeg ønsker meg noen som ikke er for høye, og som har få detaljer. (Kan gjerne være en ''glidlås-detalj'', men ikke for mye).Noe som dette kanskje:Disse er utrolig kule! Likte de veldig godt.

Disse er også litt kule, men ikke helt min smak.

Disse likte jeg ikke.

 

HVA SYNES DU OM KILEHÆLER?

HVILKET PAR LIKTE DU BEST?

 

 

OUTFIT 090211

Heisann! ♥

 

Idag på skolen gjorde jeg masse lekser, så har ikke mer for idag! Akkurat nå sitter jeg å ser på home and away. Senere idag skal jeg pakke til jeg skal på konfirmantweekend i helga. Gleder meg ♥ Jeg begynner å pakke idag fordi jeg vet ikke om jeg har alt det jeg skal ha med, så hvis det er noe jeg mangler, kan jeg gå å kjøpe det, i stedet for å stresse helt i siste liten, og kanskje komme forsent!

Ja, så var det dagens outfit! tok litt lang tid å ta bildene fordi kameraet klikka litt (og jeg ble ikke så fornøyd med bildene).Haha.


Strikkejakke - MOR HAR STRIKKET // Singlett - PIECES // Bukser - ONLY


Ring - PUERTO RICO


Øredobber - GINA TRICOT

 

HVA SYNES DU?

SYNES DU JEG SKAL FORSETTE MED OUTFIT?

 

 

Jogget hele .....

5 KM I DAG :o:o - er jeg ikke god?

Idag har meg og maren jogget 5 km, vi var så stolte- at vi orket ikke å jogge tilbake, så vi ringte å spurte om de kunne komme å hente oss! haha.


//weheartit

 

Men nå må jeg løpe igjen, dette var ett kort innlegg- måtte bare komme med mitt aller første skryteinnlegg- dette er ikke siste - hahahahahah!

Jeg må øve på engelske verb- YES! ♥♥♥ haha, neida!

 

ønsk meg lykke til.

 

PLEIER DU Å JOGGE UTE?

HVOR LANGT PLEIER DU Å JOGGE?

HAR DU EN GOD "TRENINGSPLAN", jeg kan følge? :-)

 

 

 

Lekser, lekser og atter lekser!

Hei, nå sitter (eller ligger) jeg å gjør lekser og hører på musikk. Har noen innleveringer som jeg vil gjøre ferdig, selv om det er litt lenge til vi skal levere de. Synes det er greit å få gjort det ferdig med en gang! Ellers har jeg tenkt å rydde rommet før jeg skal legge meg senere i kveld. Har fått sykt dilla på sangen Grenade - Bruno Mars . Har hørt på den i flere dager nå, men blir aldri lei. Kommer sikkert til å bli det snart da.

Haha, geeker dataen!

 

Speilbilde <3<3<3

 

Skal se om jeg kan få blogget senere om jeg har tid!

 

HAR DERE MASSE LEKSER/INNLEVERINGER?

 


 

OUTFIT - 070211

Heisann♥

Idag regner det ute, noe som er utrolig kjedelig siden jeg skulle passe med Kine. Jeg har gjort noen lekser, men har litt igjen. Istad tok jeg noen outfit bilder, men fikk ikke lagt de ut siden jeg måtte gjøre lekser, så her er de;

Genser - Cubus // Hvitsinglett - ONLY // Bukse - Vero ModaArmbånd - H&M tror jeg

Ja, det var dagens outfit! Håper dere likte det :-)

 

HVA SYNES DU OM DAGENS OUTFIT?

 


 

engelsklekse

Nå tenkte jeg at jeg skulle begynne engelskleksene - kjeeeedeeeelig.¨
TIl vanlig bruker jeg ca 1 time mer eller mindre på ei lekse - f.eks engelsk. så da liker jeg å ta med en og en lekse hjem - for vi har alt til fredagene.
men kameraet er tomt for strøm, ledningen til mobilen- er oppe og jeg sitter nede! haha - tragiskt( lat spør du meg) ♣
så da fant jeg noen fine bilder på // weheartit :

HVOR LANG TID BRUKER DU PÅ LEKSER?
Snakkesoutfit 070211

Hei

 
genser - gina tricot // buske - cubus // sko - kawasaki

 

HVA SYNTES DU?

 

snakkes :-)

 


TODAY

Heisann søtiser ♥

 

Da var jeg kommet hjem fra Kinepena, etter ei kjempekoselig natt der! Var en tur oppe hos Mor og bestefar før jeg kom hjem. Koselig. Nå sitter jeg bare her å sløver foran dataen, men må snart gå å finne fram skolesakene mine og noen klær til imorgen! Kanskje det kommer outfit imorgen :-)

Her et bilde jeg tok istad:

Og til slutt meg:


HAHA!

 


kontakt oss

 

Hvis dere vil kontakte oss- send en e-mail til kmsablogg@hotmail.com.

Så ta kontakt, vi venter- i spenning.

 


//weheartit

 
FLERE LESERE?

Hei.

 

Vil du ha flere lesere? Da kan du registrere deg på http://www.hit-me.no/r=3352.

Vi har fått flere lesere, så vi anbefaler dere også å prøve det ut.

 

HAR DU PRØV DEN SIDEN? funket det?

KOMMER DU TIL Å BRUKE LINKEN?
OUTFIT - 060211

Hei ♥

Nå har vi fiksa oss, så vi tenkte dere ville ha outfitbilde!

:
Skjorte - Cubus // Singlett - Cubus // Bukse - b.young

 

:

Genser - VERO MODA // Singlett - ONLY // Tights - H&M

 

HVA SYNES DU/DERE?

 

 


3 kjoler - ei jente

Heisann!

Nå har vi tatt bilder av 3 kjoler i garderoben, og håper dere liker de♥

 


1 : BikBok                 2: Aberdeen                  3: Gran  Canaria

Skoene er også fra Gran Canaria.

 

HVILKEN KJOLE LIKTE DU/DERE BEST?

 

 


INFO

Heihei!

 

Vi er to jenter, i alderen 14 år! Vi kommer til å blogge om alt mulig - sminke, fritid, bilder, venner, anbefaling, mote, outfit, sko, musikk, trening - osv. På fritiden trener vi, er med venner, tar bilder, skolen. Vi opprettet denne bloggen fordi vi hadde lyst å begynne å blogge, ta bilder og dele vårt liv med dere.

 

Vi har kjent hverandre så og si hele livet,  vi har mange minner sammen, noen kommer vi nok til å dele med dere her på bloggen.

Vi blir veldig glad for kommentarer, og kommenter mest sannsynlig tilbake. Det gir oss lyst til å blogge♥Kommer du til å lese bloggen vår?

Noen forslag på noe annet vi kan blogge om?

 

 

 

Velkommen til vår blogg!

Dette er den første posten på vår nye blogg ;)Velkommen!
min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Mars 2011
Februar 2011

kategorier


Blogg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: kmsa - don't forget to love yourself! - februar 2011

OUTFIT - 060211

Hei ♥

Nå har vi fiksa oss, så vi tenkte dere ville ha outfitbilde!

:
Skjorte - Cubus // Singlett - Cubus // Bukse - b.young

 

:

Genser - VERO MODA // Singlett - ONLY // Tights - H&M

 

HVA SYNES DU/DERE?

 

   0 kommentarer på "OUTFIT - 060211"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Mars 2011
Februar 2011

kategorier


Blogg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria